A Hal-Ászok bajnoki címe

2019.06.11. 20:33

Tizenkilenc tekecsapat vetélkedett idén a Roxy Ligában

A megyeszékhelyen befejeződtek az andráshidai helyszín alapján Roxy Ligának keresztelt szabadidős teke csapatbajnokság küzdelmei is.

Varga Andor

A díjazottak egy része Fotó: városi és körzeti szövetség

Ebben a sorozatban csapatonként 4 játékos szerepel, illetve hármas tarolás van érvényben, vagyis három próbálkozás után akkor is visszaállítják a 9 bábut, ha a versenyző nem tudta valamennyit ledönteni. Paréj Vilmos, a sorozatot szervező városi és körzeti szövetség elnöke elmondta: a liga leginkább baráti társaságok és munkahelyi közösségek körében népszerű, idén éppen 19 gárda alkotta a mezőnyt.

A díjazottak egy része Fotó: városi és körzeti szövetség

Közülük a bajnoki címet a Hal-Ászok szerezte meg, mely csak jobb egymás elleni eredménnyel előzte meg a Nyerünk Azt Kész ATE alakulatát. A 3. helyen a Botfai LSC zárt, az elöl lévőktől csupán két pontra lemaradva. A legjobb igazolt versenyzőnek járó különdíjat a szezonban nyújtott teljesítményével Farkas Imre (ZEUS SE) érdemelte ki.

A csapatbajnokság végén rendeztek egyéni viadalokat is. Itt a férfiaknál ifj. Bakó József (Andráshida TE) lett a bajnok, míg sprintben Szálinger Róbert (NyAK ATE), az összetettben pedig Hodosi Géza (Kertvárosi LSC) bizonyult a legjobbnak. A nőknél egyéniben Boronyák Judit (NyAK ATE), sprintben Tápiné Tráj Ágnes (A-Team), összetettben pedig ismét Boronyák Judit nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában