Sport

2017.08.12. 19:18

Tarr Andráshida – VLS Veszprém: A jobb helyzet kihasználás döntött

Sikeresen rajtolt a labdarúgó NB III-ban a Tarr Andráshida csapata. A házigazdák jobb helyzet kihasználással megérdemelten nyertek.

Bedő István

Tarr Andráshida – VLS Veszprém 2-0 (1-0)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Horváth P.

Andráshida: Horváth M. – Balla (Takács), Simonfalvi, Major, Horváth T. – Szabó M. (Kalamár), Marsai, Horváth D.,  Tóth L., Varga (Szegleti) -  Bíró. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bíró (11-esbő), Varga.

A bajnokság nyitányán lendületesen kezdtek a csapatok. A vendégek játszottak enyhe mezőnyfölényben. Az első nagy lehetőség a hazaiak előtt adódott, Horváth D. 10 méterről hasba lőtte a vendégek kapusát. A félidő közepén Bíró látta meg, hogy a vendégek „ portása”nagyon elhagyta kapuját, lövése  a kapufáról vágódott le. A folytatásban mezőnyjáték hosszú perceken át sok hibával.  Az első vendég helyzet egy csúnya fölé lövéssel zárult. Már elkönyvelték a félidei döntetlent a szurkoló, amikor a hajrájában egy felesleges kezezés után megítélt 11-essel vezettek a házigazdák.

Ott folytatta a második félidőt az Andráshida, ahol az elsőt abba hagyta. Egy jól eltalált lövéssel növelték előnyüket. A zalaiak ezután visszaálltak a Veszprém mezőnyfölényben játszott, de kevés lehetőséget dolgoztak ki. Ha még is helyzetbe kerültek Horváth M. a hazaiak kapusa védett. A hajrában a vendégek is lőttek egy kapufát, ezzel el is lőtték puskaporukat.

Küzdelmes mérkőzésen, a fegyelmezetten játszó zalaiak jól használták ki helyzeteiket, és megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Dobos Sándor: - Rengeteg problémával kellett megküzdenünk a felkészülés során. Tudtam, hogy játékosaim a rajtra összekapják magukat. Az első félidőben mi, a másodikban a vendégek játszottak jobban. Jól használtuk ki helyzeteinket, megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!