Tarokk

2017.10.17. 16:13

Taroltak a keszthelyiek tarokkban

Hétvégén két tarokkversenyt rendeztek Keszthelyen: szombaton az Országos Paskievics Tarokk Kupa őszi fordulója, vasárnap a Helikon Kupa Tarokkverseny nevezői játszottak.

Keszey Ágnes

A verseny győztese, a keszthelyi csapat

Dr. Lóth István szervező közölte: az Országos Paskievics Tarokk Kupára, a Magyar Bajnokság őszi fordulójára 64 versenyző érkezett az ország minden részéről.

A játékosok közül a keszthelyiek szerepeltek a legjobban, a csapatversenyt Keszthely csapata nyerte, a legjobb XXI fogó címét dr. Farkas István érdemelte ki, az egyéni verseny győztese Emecz Emil, míg a 3. helyezett dr. Farkas István lett (mindannyian keszthelyiek).

A verseny győztese, a keszthelyi csapat

Dr. Lóth István ismertette azt is, hogy vasárnap a V. Helikon Kupával folytatódtak a versenyek a Paskievics Vándordíjért (Túri Török Tibor alkotása).

Emecz Emil, az egyéni verseny győztese és dr.Lóth István Ágoston

A győztes dr. Vörös László, aki egy évig büszkén őrizheti a szobrot. Ezen a napon a legjobb XXI fogónak dr. Salós Péter (Pécs) bizonyult.

dr. Farkas István, a legjobb XXI fogó dr.Lóth Istvánnal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában