Folytatódik

2019.01.17. 18:03

Szombaton tartja Kézilabda a családban programját a Zalaszentgrót KC

Szombaton rendezi meg évente ismétlődő népszerű programját a Zalaszentgrót KC. A Kézilabda a családban elnevezésű esemény magában foglalja a Husz Ferenc Emléktornát is, amelyen a szentgróti kézilabdasport meghatározó alakjára emlékeznek.

Kerkai Attila

Baracskai József, Zalaszentgrót polgármestere (balra) és Császár József, a klub elnöke figyelik működés közben a modern padlótisztítót a múltkori átadáson Fotó: ZKC

A Zala Megyei Kézilabda Szövetség támogatásával a Zalaszentgróti Kézilabda Club nagyszabású kézilabdagálát szervez szombaton a Városi Sportcsarnokban.

A több éve ismétlődő Kézilabda a családban program mellett emlékeznek is a szervezők, hiszen a Husz Ferenc nevét viselő emléktornát is megrendezik. Várnak minden sportszerető családot, régi kézilabdás hölgyeket, urakat és persze szurkolókat, akik az elmúlt években, évtizedekben Zalaszentgrót női és férfi-kézilabdasportját segítették, vagy egyszerűen csak a sport és a sportág szerelmei. Szombaton 9 órától változatos programot kínálnak a szervezők, gyakorlatilag a teljes utánpótlás pályára lép. A szentgróti fiatalok a meghívott Zalaegerszeg és az Ajka csapataival játszanak mérkőzéseket.

Baracskai József, Zalaszentgrót polgármestere (balra) és Császár
József, a klub elnöke figyelik működés közben a modern padlótisztítót
a múltkori átadáson Fotó: ZKC

A hivatalos megnyitó (10.30) után családi vetélkedőt rendeznek, 14 órától pedig a Zalaegerszeg, az Ajka és a Zalaszentgrót felnőtt csapatai lépnek pályára. A Zalaszentgróti NKCnál annak is örülnek, hogy a 2018/2019-es taopályázaton sikeresen szerepeltek, és az év végén a 2016-ban felújított sportcsarnok sportpadozatának megóvása és gyorsabb tisztítása érdekében egy önjáró padlótisztító automatát vásárolhattak. A készülék „hadrendbe” is állt, és a klub vezetése átadta használatra a zalaszentgróti önkormányzatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában