Sport

2017.01.05. 16:05

Szabó Imre a Hévíz élén, Simonfalvi Gábor Andráshidára tart

Hévíz/Zalaegerszeg- A labdarúgó NB III nyugati-csoportjában szereplő Hévíz SK együttesénél edzőváltás történt - számolt be róla a HSK szakosztály-vezetője, Damina László. Az eddigi szakvezető Csáki László munkáját Szabó Imre veszi át.

Kerkai Attila

Az NB III Nyugati-csoportban  a 14. helyen álló Hévíz együttesének irányítását  az őszi ötödik forduló után az addigi pályaedző Csáki László vette át, aki korábban lapunknak is nyilatkozta: a klubvezetéssel a hátunk mögött hagyott félévre állapodott meg. Damina László csütörtökön azt jelentette be, hogy  januártól  a klub szakmai vezetője, Szabó Imre lesz a csapat  vezetőedzője egyben  a bajnokság végéig.

Szabó Imre (jobbról) immár vezetőedzőként is dolgozik a Hévíz SK-ért

A Nyugati-csoport másik zalai szereplője, a 8. helyezett Tarr Andráshidánál  annyi változás várható, hogy információink szerint a ZTE FC korábbi csapatkapitánya, a Győri ETO FC-től távozott Simonfalvi Gábor a hidaiaiknál tölti a tavaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!