Sport

2013.09.22. 15:25

Sakk: Testvérharc is akadt

Nagykanizsa - Nehéz mérkőzést teljesített vasárnap győzelemmel a címvédő Nagykanizsa a fővárosban, az NB I-es sakk csapatbajnokság 2. fordulójában.

Zalai Hírlap

Pénzügyőr SE–Aquaprofit Nagykanizsai TSK 5:7

Eredmények (elöl a hazaiak): Balog I.–Balogh Cs. 1:0, Héra–Ivanisevics döntetlen, Antal–Márkus döntetlen, Seres–Ribli döntetlen, Hujbert– Pintér J. 0:1, Bokros–Bánusz döntetlen, Szűk–Prohászka 0:1, Mester–dr. Flumbort döntetlen, Tatár Kis–Galyas 0:1, Bakos–Kántor döntetlen, Korpa–Bodó döntetlen, Gara A.–Gara T. döntetlen.

A mérkőzés külön érdekességeként szolgált, hogy a tizenkettes táblánál Gara Anita és Gara Tícia nézett egymással farkasszemet, és a „testvérharc" végül döntetlennel zárult.

– Ahogy azt vártuk, tényleg nehéz párosításon vagyunk túl, s ezt a győzelmünk ellenére jelenthetem ki – fogalmazott Papp Nándor, a dél-zalaiak csapatvezetője. – Figyelmeztető volt számunkra már az első forduló eredménysora, és végül aztán mi is olyan arányban vertük a Pénzügyőrt, ahogy tette azt a Paks is a két héttel ezelőtti kezdő körben. Sajnos, az első táblán ezúttal is kikaptunk, győzelmet szerző játékosaink, Pintér József, Prohászka Péter és Galyas Miklós azonban minden dicséretet megérdemelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!