Sport

2017.03.19. 09:55

Rosszul kezdődött a rájátszás - A Ferencváros vendégeként lépett pályára Göcsej SK

Zalaegerszeg - A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásának nyitányán pénteken késő este a Ferencváros vendégeként lépett pályára Göcsej SK. A hazaiak gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a mérkőzést a meghatározó játékosait nélkülöző zalaiak ellen.

Jóna István

FTC Futsal-Fisher Klíma - Göcsej SK 4-1 (3-0)

Budapest, Jv: Takács (Szűcs, Janitz).

Göcsej SK: Cseresnyés - Pesti, Szőke, Horváth D., Gugcsó. Csere: Balikó (kapus), Simon, Csire, Tánczos, Béli, Koronczai. Edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Horváth B., Birinyi, Kulik 2, illetve Gugcsó.

Gugcsó Benjamin lőtte a Göcsej SK egyetlen találatát
Fotó: Pezzetta Umberto

Két olyan csapat játszott egymással, akik jól ismerik egymást. Az idei alapszakaszban a Göcsej mindkétszer nyerni tudott a fővárosiak ellen, ám a pénteki találkozón az egerszegiek több kulcsjátékosukat is nélkülözték.

A mérkőzés elején rögtön magához ragadta a kezdeményezést a Ferencváros, ám a zalaiak taktikája 13 percig jól működött, határozott védekezésből kontratámadásokat vezetni. Ekkor a fővárosiak megszerezték a vezetést, amit egy perccel később megdupláztak. A hazaiak nagy nyomás alá helyezték a zalai kaput és a félidő hajrájában újabb gólt szereztek. Szünet után a 25. percben újabb hazai gól következett. A Göcsej SK akarása a 31. percben ért be, amikor Gugcsó szépített. A zalaiaknál először lépett pályára a héten igazolt Béli Milán.

Bagó Gábor: "Teljesen felesleges játszottunk idáig le egy bajnokságot mivel semmit nem ért. A több pontos előnyünk egy forduló alatt hátrány lett... Egy teljes sor hiányzott a csapatomból és olyanok ráadásul, akik nem most kezdték ezt a sportágat. Teljesen megérdemelt a Fradi győzelme és gratulálok nekik. Más dolgokról meg felesleges nyilatkoznom, csak nehogy későn vegyék észre, hogy van Zalaegerszegen egy NB 1-es futsal csapat..."

A Göcsej SK legközelebb március 27-én, a Nyírgyulaj együttesét fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!