Sport

2017.08.11. 14:46

Repülők, hajómodellek és foci! A jövő hét zalai sportműsorából

KÖRKÉP A hazai nagypályás labdarúgó-bajnokságok minden szinten zajlanak már, ezek adják a jövő hét zalai vonatkozású sportműsorának gerincét. Ám azért más is van a kínálatban...

ZH-információ

AUGUSZTUS 14., HÉTFŐ

A megyeszékhelyen, a ZTE TK bázisán folytatódik, és egészen szombatig (augusztus 19.) tart az országos korosztályos bajnokság. A 12, 14, 16 és 18 év alattiak mezőnyeiben több mint 300 fiatal játékos csatázik, köztük öten a házigazda klub színeiben. A mérkőzések mindennap 19 órakor kezdődnek.

Nagykanizsán, a kiskanizsai városrészben található reptéren az ultrakönnyű repülők Európa-bajnoksága zajlik szombatig. A versenyfel-adatok nagyobb része navigációs szám, ilyenkor a gépek a reptértől távol szelik az eget, ám a nézők örömére vannak célra szállási feladatok is. A vetélkedés mindennap reggeltől estig tart, az eredményhirdetést szombaton (augusztus 19.) tartják.

A ZTE TK pályáin szombatig igazi tenisznagyüzem lesz

AUGUSZTUS 15., KEDD

A ZTE FC NB II-es futball-csapata 19 órai kezdettel a ZTE Arénában újabb edzőmérkőzést vív, egy a térségben edzőtáborozó külföldi alakulattal. Az ellenfél kiléte lapzártakor még kérdéses volt.

 

AUGUSZTUS 18., PÉNTEK

A nagykanizsai Csónakázó-tónál reggel 8 órakor elkezdődik a Naviga-M osztályú hajómodellek világbajnoksága. A hivatalos megnyitót ugyan-ezen a napon 18 órai kezdettel rendezik a tónál. A seregszemle augusztus 27-ig tart, addig mindennap reggel 8-tól versenyeket rendeznek a dél-zalai város taván.

AUGUSZTUS 19., SZOMBAT

A labdarúgó NB II 4. fordulójában 19 órai kezdettel újra hazai környezetben játszik a ZTE FC. Az egerszegi kék-fehérek régi riválist fogadnak, a BFC Siófok személyében.

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 2. forduló következik. A Tarr Andráshida ennek keretében a szezonban először játszik idegenben: 17.30-as kezdéssel a fővárosi THSE-Szabadkikötő otthonában lép pályára.

A megyei labdarúgó I. osztály 2. fordulójában minden mérkőzést szombaton játszanak le. A program (a külön nem jelzett találkozók 17.30-kor kezdődnek): Csács-Ne-mesapáti-Szepetnek (16 óra), Pókaszepetk-Lenti TE, Zalalövő-Becsehely, Zalaszent-grót-Semjénháza, Csesztreg- Hévíz, Gellénháza-FC Keszthely, Nagykanizsa-Gyenesdiás, Teskánd-Kiskanizsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!