Sport

2017.06.02. 17:25

Rádiházán a pünkösdi viadallal indul az idény

RÁDIHÁZA A Rádiházi Lovas Klub és a Kabala-Ménes június 4-én, vasárnap rendezi meg hagyományos Pünkösdi Lovasversenyét. Az erőpróba egyben a Zala Megyei Díjugrató Bajnokság nyitánya, azaz első fordulója is lesz.

Korosa Titanilla

Délelőtt 10 órától 3, majd délután további 3 magasabb kategóriájú versenyszámot rendeznek a méltán ismert helyszínen. Az ifjúságit a Tófeji Önkormányzat tiszteletdíjáért, a Grózner Lajos Emlékversenyt a Gutorföldi Önkormányzat, majd végül a Török László Emlékversenyt a Kabala-Ménes Kft. tiszteletdíjáért.

A pünkösdi verseny (képünk a tavalyi viadalon készült) minden évben nagyon sok nézőt is vonz Rádiházára Fotó: Pezzetta Umberto

Délután a versenyszámok közti szünetben a Nemzeti Lovas Színház művészei, köztük Pintér Tibor színművész szórakoztatják műsorukkal a közönséget, musical- és operettslágereket adnak elő lóháton. A szervezők idén is lehetőséget biztosítanak gyerekek lovagoltatására, valamint lovas kocsikázásra és méneslátogatásra.

A pünkösdi torna ideje alatt kézműves bemutató és vásár is színesíti a programot, valamint a Road Wanderers Motoros Klub szervez a motorkiállítást és további gyermekprogramokat az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!