Sport

2011.02.10. 06:28

Országjáró főtornász

Országjárása során tegnap a Zalaerdő-Hevesi DSE tornászait látogatta meg Nagykanizsán a Magyar Torna Szövetség kétszeres olimpiai bajnok új elnöke, dr. Magyar Zoltán és a Heraklész programot is irányító Puskás Jenő.

Benedek Bálint

Sajtótájékoztatójukon elmondták: útjuk során igyekeznek felmérni a vidéki utánpótlásképző bázisok helyzetét. A tornász-ikon Magyar Zoltán a nap során találkozott a város alpolgármestereivel, s ezt követően látogatta meg a hevesisek tornatermét.

- Úgy látjuk, Kanizsán a szakmai és tárgyi feltételeik is adottak a minőségi utánpótlás-neveléshez - mondta a szövetség első embere. - Bár a csapat csak egy éve csatlakozott szövetségünkhöz, de már most több tehetséges fiatal került a látókörünkbe.

Ezt az információt Puskás Jenő, az utánpótlásképzéssel foglalkozó Heraklész-program vezetője is megerősítette, hozzátéve: a március 12-én kezdődő technikai és fizikai felmérőn Kanizsáról a gyermek korosztályból Kovács Ákos, Szever Adrián és Vizlendvai Máté is lehetőséget kap a bizonyításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!