Nem lehet több, mint telt ház

2019.08.08. 20:57

Nem mindennapi mérkőzésnek ad helyet a kanizsai Tungsram-csarnok

Mint korábban megírtuk, a Ferencvárosi TC női kézilabda­csapata pénteken 16 órától a Tungsram-csarnokban mérkőzik meg a szlovén Krim Ljubljana együttesével.

Kühne László

Kanizsai léptékkel nem mindennapi mérkőzés következik, hiszen a Bajnokok Ligája két résztvevőjéről van szó. A helyszín befogadóképessége pedig véges, a házigazda Tungsram SE részéről ezért nem mindennapi kérés fogalmazódott meg.

– Az összecsapásra az utánpótláskorú fiataljaink számára emlék belépőjegyeket készítettünk, ők pedig nagyrészt meg is fogják tölteni a csarnokot – mondta el Marczinka Csaba, a nagykanizsai egyesület szakmai vezetője. – A fennmaradó, igencsak korlátozott helyekre pedig várjuk a sportágunk helyi szerelmeseit. A csapatok és a drukkerek kényelmes és biztonságos elhelyezése, a mérkőzéshez megfelelő körülmények biztosítása a legfontosabb, ezért kérjük, hogy aki emlékbilétával nem rendelkezik, vidékről semmiképpen ne induljon el a találkozóra.

A csarnokba biztosan nem tudjuk beengedni őket.

Nagy dolog, hogy két ilyen szintű csapat mérkőzik meg Nagykanizsán, és természetes, hogy a kézilabda környékbeli barátai szeretnék megragadni az alkalmat, hogy testközelből láthassák a játékosokat. Ám ezzel együtt a Tungsram SE kérését érdemes komolyan venni, hiszen minden érintett érdeke azt kívánja, hogy az ideálisnál több nézőt ne engedjenek be a lelátóra.

A városban egyébként nem gyakori, hogy egy sportesemény előtt kígyóznak a sorok a beléptetésnél – utoljára talán a férfi vízilabda-válogatott (és benne Bedő Krisztián) nyilvános edzése előtt fordult elő hasonló 2014-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában