Sport

2007.09.21. 02:29

Nem adtak esélyt a kanizsai bunyósok

Nagykanizsa (bb) - Kiváló formában bokszolva átgázolt a né- pes, 15 együttest felvonultató kaposvári mezőnyön a Kanizsa Box Klub alakulata.

Benedek Bálint

A kanizsai bokszolók amellett, hogy korcsoportokban dobogóra állhattak, az összesítésben még a kupát is megnyerték. A somogyi megyeszékhely viadalán a dunántúli utánpótlásnevelő bázisok mellett a budapesti MTK együttese is nevezett. A résztvevők serdülő, kadett, junior, felnőtt és női kategóriákban álltak a kötelek közé. Zalából kizárólag a Kanizsa Box Klub 14 indulója lépett a ringbe. Az ősszel rajtoló magyar bajnokságok előtt az ifjú titánokkal tűzdelt egység jól vizsgázott, a serdülő és junior korcsoportokban csak kanizsai kéz lendült a magasba. A legharcosabb címet is a 64 kg-os Angyal Adrián vehette át. A dél-zalaiak végül az örök rivális MTK-t és a PVSK-t legyőzve a dobogó csúcsára állhattak fel. Friss hír még az egyesület háza tájáról, hogy a Magyar Ökölvívó Szövetség a kanizsaiak vezetőedzőjét, Korpics Miklóst bízta meg a dunántúli serdülő, kadett és ifjúsági tehetségek felkutatásával. Eredmények. Serdülő. 52 kg: 1. Iker Gábor. 54 kg: 1. Bencze Ádám. 62 kg: 1. Szabó Ádám. Kadett. 86 kg: 1. Tóth Dávid. 86 kg: 2. Bognár Balázs. Junior. 60 kg: 1. Kollár Gábor. 64 kg: 1. Angyal Adrián. 69 kg: 1. Korpics István. 75 kg: 1. Vass Richárd. 91 kg: 1. Kovács Károly. Felnőtt. 46 kg: 2. Pintér Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!