Nyugati-csoport

2019.05.03. 20:52

NB III: előbbre lépnének a tabellán

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában vasárnap kiesési rangadó vár a Tarr Andráshida csapatára, az FC Nagykanizsa pedig a tabellaszomszéd Komárom vendége lesz.

Kerkai Attila, Kühne László

Az Andráshidának (kékben Szabó Martin) a Csepel elleni lendületre lenne megint szüksége Fotó: archív/Pezzetta Umberto

A Nyugati csoport utolsó öt helyezett csapatának 24-24 pontja van, de a 11. helyezett Sárvárnak is csak 25. Ez is jelzi, mennyire nagy a harc a bennmaradásért. Ebből a szempontból a vasárnapi (17.00) Andráshida–Dunaharaszti találkozó kiemelt jelentőségű lesz, hiszen mindkét csapat érintett ebben a harcban.

– Olyan mérkőzés előtt állunk, amin meg kell szereznünk a három pontot, ha bent akarunk maradni. Gondolom, hogy a Dunaharaszti is ugyanígy gondolkodik, de nekünk meg kell lovagolnunk a hazai pálya előnyét. Győzni kell, ez nem vitás, sajnos helyzetünket nehezíti, hogy Nagy Z. és Bai­lo, valamint Kalamár is lapok miatt eltiltott lesz.

Az Andráshidának (kékben Szabó Martin) a Csepel elleni lendületre lenne megint szüksége Fotó: archív/Pezzetta Umberto

Az utóbbi három bajnokiján 7 pontot szerzett FC Nagykanizsa a tabellán egy hellyel előtte álló (5.) Komárom VSE vendége lesz vasárnap 17 órától.

– Miért ne fordulhatna elő, hogy győzünk Komáromban? – tette fel a kérdést Barna László, a zalaiak trénere. – Külön motivációt jelent, hogy egy sikerrel meg tudnánk előzni ellenfelünket a tabellán. A bajnokság hajrájába fordulva bizakodóak lehetünk, és szeretnénk a jó formánkat megtartani.

Kovács György kétmeccses eltiltás után visszatér a csapatba, a beteg Major Máté játéka viszont kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában