Sport

2017.06.07. 14:50

Maximális pontszám - Dunántúli-régió ulti csapatbajnokság

ZALAEGERSZEG - Tizenöt csapat és 45 versenyző részvételével a ZTE Ulti Szakosztály rendezte meg a Dunántúli-régió csapatbajnokságának 3. fordulóját.

Varga Andor

A szokás szerint jó hangulatú versenyt az egyéni értékelés szerint Bálizs Tamás (Csács-Nemesapáti) nyerte meg, aki a ritkaságnak számító, maximális pontszámmal végzett az élen.

Mögötte a nagykanizsai Kovács Nándor, valamint a herendi Farkas Gyula zárt. Csapatban hasonlóan jól szerepeltek a zalaiak, hiszen: 1. Keszthely (Huppán András, Lekics László), 2. Veszprém, 3. Gelse (Kulcsár Zoltán, Tislér Árpád, Tischler Sándor).

A hatfordulós sorozat összesített rangsorait egyéniben jelenleg Huppán András vezeti, Bálizs Tamás, valamint a veszprémi Varga István előtt.

A csapatok versenyében a most is győztes keszthelyi trió a legjobb 109 ponttal, mögöttük a Csács-Nemesapáti (Bálizs, Sipos László Róka Róbert, 103,5) és Ajka (101) következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!