Zemplén SE

2019.06.12. 21:13

Lábtollas nyár Párizsban

A Huszár Emil–Lukács Márton páros révén újra vannak válogatott lábtoll-labda-játékosai a nagykanizsai Zemplén SE-nek.

Kühne László

Újszászon találkoztak a lábtollasok a páros országos bajnokságon és az azt követő, az egyéni világbajnokságra rangsoroló versenyen. Az ob-n a Huszár–Lukács kettős ezüst-, míg Baranyai Benett és Horváth Gergő bronzérmet szerzett. Az egyéni rangsoroló legjobb zalai eredményeit pedig a két 3. helyezett, Lukács Benedek és Horváth Gergő szállította.

És bár Huszár Emilék a páros országoson csak ezüstöt szereztek, a vb-re soroló ranglistát vezetik, így ők képviselhetik a magyar színeket az augusztusban, Párizs vonzáskörzetében sorra kerülő világbajnokságon. Mellettük Takács Endre edzőként került a válogatott keretbe, míg a sérüléséből felépülő Kunics Réka tartalékként segítheti a női csapatot.

Lábtoll-labda páros ob. Kanizsai eredmények. Férfiak: 2. Huszár Emil, Lukács Márton, 3. Baranyai Benett, Horváth Gergő. Egyéni vb-rangsoroló: 3. Lukács Benedek és Horváth Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában