Sport

2016.11.16. 17:20

KVDSE: így inkább fájó volt ez a döntetlen

Nagykanizsa - Még a győzelemre is komoly esélyük volt hazai környezetben a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdázóinak az angyalföldiek ellen, végül azonban a döntetlennel kellett megelégedniük.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE-ASI DSE 10-10 (3-2, 4-5, 2-1, 1-2)

Nagykanizsa, 40 néző. Jv.: Birri, Csizmadia.

Kanizsa: Pelle - Kaszper G. dr. 2, Klie, Szécsi dr. 1, Bakó, Szepesi 1, Molnár D. Csere: Cserdi I. 3, Kéri 1, Sipos, Skriba, Virt M. 1, Gulyás, Rózsavölgyi 1. Edző: Simonka Ferenc.

Cserdi István, a kanizsaiak játékosa lő kapura, aki jól játszott Fotó: Szakony Attila

A vendégek még nem kaptak ki ebben a szezonban, de a kanizsaiak szerettek volna meglepetést okozni és zárkózni a tabellán. Az angyalföldi kulcsjátékosokra készülniük kellett, közülük az egyiket, Kiss Ádámot például sikerült is kipontozniuk már az első negyedben, majd Hartman József jutott erre a sorsra a másodikban.

A csapatok felváltva vezettek, nagyobb előnyt egyik félnek sem sikerült kiharcolni. A félidő döntetlennel zárult, viszont a hazaiak edzője, Simonka Ferenc igyekezett sokat cserélni, hogy fizikálisan idővel felőrölje az ASI-t. A harmadik negyedben egygólos vezetést szereztek a hazaiak, majd 10-8 is volt a javukra, de két egyéni fegyelmezetlenség miatt a végén a KVSE-nek meg kellett elégednie az egy ponttal.

Simonka Ferenc: A találkozó előtt talán még rá is bólintottam volna az ikszre, a látottak tükrében viszont már nem biztos, hogy tartom ezt a véleményt...

Jók: Cserdi I., Kaszper G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!