Sport

2016.03.29. 13:33

Kikaptak a riválistól: a ZTE FC női labdarúgói megérdemelték volna a döntetlent

Zalaegerszeg – Rangadót játszott az NB II-es női labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában a ZTE FC Angels csapata. A zalaiak Pécsen egygólos vereséget szenvedtek.

Zalai Hírlap Sport

PMFC–ZTE FC Angels 1-0 (1-0)

Pécs, 50 néző. Jv.: Vörös.

ZTE: Varga – Kovács K., Gerencsér, Harmath – Lukács, Horváth , Király R., Soós – Gáspár, Király L., Szegedi. Edző: Kostorják Zsolt.

Az első Pécs otthonában szerepelt a második helyen álló, ám a PMFC csapatával a forduló előtt még azonos pontszámmal rendelkező ZTE FC-Angels. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban és már az első negyedórában megszerezték a vezetést. A zalaiak átvették a játék irányítását helyzeteik is akadtak az egyenlítés azonban nem sikerült. Az egyébként jól játszó, ám cserék nélkül kiálló egerszegiek az egy pontot megérdemeltek volna.

A PMFC sikerével 3 pontos előnyre tett szert a ZTE FC csapatával szemben. Még négy forduló van hátra a bajnokság ezen részéből, majd az első két helyezett érdekelt lesz a későbbi rájátszásban.

Kostorják Zsolt: „Mindent megtettünk a sikerért azzal kiegészítve mindezt, hogy helyzeteink közül azért illett volna egyet értékesíteni. Az sem könnyítette meg a helyzetünket, hogy a vasárnap reggeli indulásnál ketten is jelezték, hogy betegség maitt nem tudnak elutazni velünk, így cserelehetőség nélkül maradtunk. Egy döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének, de tesszük a dolgunkat tovább."

Jók: a ZTE FC teljes csapata.

Az NTE 1866 csapata ezúttal is a szabadnaposak volt, viszont a hét végén a DAC Unió csapatát fogadja. A ZTE FC-Angels számára viszont most jön a szabadnap, egymás után kétszer is, így az egerszegiek legközelebb április 17-én lépnek pályára  idehaza, a DAC Unió ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!