Sport

2013.03.01. 16:33

Kézilabda: Hévízen az érem a célkitűzés

Hévíz - Az 55 esztendős múltra visszatekintő hévízi női kézilabdasport ma is él, és éppen a hét végén kezdi meg a Hévíz SK NB II-es női együttese a tavaszi szezont.

Zalai Hírlap

A telet a dobogó 3. helyén töltötték a fürdővárosiak, vasárnap 14 órától a Tolna KC lesz a vendég. A játékosállományban egy változás történt. Pék Petra, aki az őszi szezon legjobbja volt, orvosi utasításra kénytelen szüneteltetni a kézilabdázást. Helyére igazolták Klász Karolát, aki első alkalommal lép pályára NB II-es találkozón és több poszton is kiváló teljesítményre képes. Többszörös gólkirály, aki 210 alkalommal játszott az NB I-ben, illetve az NB I B-ben, és mintegy 1000 gólt szerzett. Legutóbb a büki torna gólkirálya címet szerezte meg. Pár éve a Vác NB I-es csapatában játszott Hornyákkal, Zácsikkal, Mátyással az oldalán. A zöld-fehér játékostársak gyorsan befogadták.

Klasz Karola egy különdíjat már begyűjtött a Hévízzel

Pécsi Zsolt immár 13 éve edzősködik a csapatnál, és őt kérdeztük a felkészülésről.

- A legnagyobb gondot most az okozta, hogy a szokásos sérülések mellett több játékosunk lázas betegséggel küzdött, illetve küzd még most is - hallottuk tőle. - Örömteli viszont, hogy nagyszerű volt a hozzáállás a munkához és jók az életkori arányok. Egyértelműen látható, hogy gyorsult a csapatjátékunk. A Tolna régi riválisunk, mi az őszi csapathoz képest nem gyengültünk, így mi vagyunk a nyitó mérkőzés esélyesei. Győzelmi sorozatunk folytatásában reménykedem és az bajnokság végén az éremben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!