Egerszegi és kanizsai sikerek

2019.06.07. 11:50

Két zalai ezüst a B33 diákolimpián

Két zalai érmet is hozott a B33 kosárlabda országos diákolimpia, melyet a fővárosban rendeztek meg.

Kerkai Attila

Forrás: Takács Andrea

A budapesti Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusában tartott országos B33 diákolimpiai döntőn az A-korcsoportban. (2004-2005 születésű játékosok) a lányoknál a nagykanizsai Kőrösi Csoma Sándor-Péterfy Sándor Általános Iskola diákjai, míg a fiúknál a zalaegerszegi a Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola fiataljai jeleskedtek.

Fotó: Takács Andrea

Mindkét zalai csapat négy győzelmet szerezve bejutott a fináléba, ám az aranycsatában alulmaradtak és végül ezüstéremmel tértek haza.

Sok pihenőjük nem lesz, ugyanis vár rájuk Egerben június 21-24. között a teremkosárlabda országos döntője, melyben szintén ott vannak a legjobbak között.

A Kőrösi-Péterfy iskola együttesében Baa Dominika, Füredi Linda, Szórád Anna, és Zsámár Panna szerepelt, a Petőfi-Dózsa csapatában Csuti Kornél, Némethy Barna, Makkos Dávid, valamint Gyimesi Áron lépett pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában