Sport

2016.03.01. 14:38

Kardvívás: arany, bronz és döntős kanizsai helyezések

Nagykanizsa - A versenyszezon Gerevich-Kovács-Kárpáti Kard Reménység Körversenyének negyedik állomását Derecskén rendezték, a versenyen természetesen az NTE 1866 kardozói is pástra léptek.

Kühne László

A kanizsaiak jobb eredményei. Gyermek fiú (2003 és utána születettek; 51 induló): 9. hely Kiss Gergely. Újonc fiú (2002; 44): 1. Horváth Gergő. Serdülő fiú (2001; 35): 6. Horváth Gergő, 7. Dobó Ádám, ... 9. Horváth Barna. Gyermek lány (34): 3. Kobra Virág, ... 10. Sánta Fanni. Újonc lány (27): 9. Kobra Virág.

- Az utánpótláskorú vívóink szépen szerepeltek a körversenysorozat legutóbbi állomásán, ismét született aranyérem, és az érmes helyezésekkel is elégedettek vagyunk - mondta Piecs Adrienn edző. - Még egy állomása van a körversenysorozatnak, aztán következhetnek a korosztályos magyar bajnokságok, melyek közül az egyiket, nevezetesen az újonc korosztályúakét májusban mi rendezhetjük.

Hír még a vívók háza tájáról, hogy Milassin Mór már a kadet Európa-bajnokság helyszínén, Újvidéken tartózkodik, és március 2-án, vagyis szerdán egyéniben kardozik, csapatban pedig március 5-én léphet pástra a vajdasági városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!