Vízilabda

2019.05.24. 20:15

Kanizsa VSE: Nagy vereség, de így is lesz osztályozójuk

A Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese már biztos, hogy története legjobb, vagyis tavalyi második helyét nem tudja megismételni, hiszen nem kis vereségbe futott bele a BVSC-Zugló II ellen a halasztott fővárosi bajnokin csütörtök este. Ugyanakkor így is osztályozót játszhatnak az OB I-ért, a szombat déli hazai bajnokijukat követően.

Kühne László

Salamon Attila kezében a labda, a kanizsaiak már szombaton visszavághatnak… Fotó: Gergely

BVSC-Zugló MKB

Euroleasing II–Kanizsa VSE 15-6 (2-3, 4-2, 4-1, 5-0)

Budapest. Jv.: Vogel, Rubos.

Kanizsa: Pelle – Vadovics 1, Salamon 1, Dobay G. 2, Fodor, Dobay P., Mocsári. Csere: Leposa (kapus), Hertzka 1, Francsics, Szilágyi, Knézy, Horváth B., Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

Sportszakmailag kevésbé értékelhető kanizsai szempontból a találkozó, hiszen az első negyed után a hazai vízilabdázók igencsak biztosan fordították a maguk javára a találkozót. A Kanizsa VSE OB I B-s pólósai esetében egyértelműen látható, hogy valamilyen oknál fogva törés következett be teljesítményükben. Az sem titok, hogy a klub közgyűlése Balázs László helyett a napokban Vékási Zsoltot választotta egyesületi elnöknek. Aki elmondta, az irányt szeretnék tartani, ami ugye az OB I, de a megfelelő időben és a körülmények esetén. Egyelőre az biztos, hogy a BVSC II ellen szombaton 13 órától idehaza még egy felsőházi bajnoki következik, majd a nagykanizsaiak (harmadikként…) készülhetnek a jövő szerdai Vasas elleni fővárosi osztályozóra. Majd annak visszavágójára, információink szerint jövő hétvégén, Pécsen…

Jók: senki.

Salamon Attila kezében a labda, a kanizsaiak már szombaton visszavághatnak… Fotó: Gergely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában