Vizilabda

2018.02.23. 19:45

Dobogóra hajt a Kanizsa VSE

Szombaton 11 órától kezdheti meg a bajnokság második felét a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda együttese, mely csoportjában a második helyen áll, és a Városi uszodában most a Kaposvári VK II csapatát fogadja.

Khüne László

Fotó: Szakony/Archív

Ludányi Kadosa edző legénységének minden oka megvan a bizakodásra nemcsak ezt a mérkőzést, de az egész további alapszakaszt illetően is.

Fotó: Szakony/Archív

- A keretünk ugyan valamelyest átalakult, de az elvárás továbbra is a lehető legjobb helyezés megszerzése, és ez mindenképp a dobogó valamelyik fokát jelenti – fogalmazott Ludányi. – Téli edzőmeccseinkből sok következtetést nem érdemes levonni, de természetesen nagyon sok pozitív dolgot emelhettem ki, mint ahogy van még min javítanunk is. Az éles meccsek mindig mások, ráadásul számunkra a két őszi vesztett találkozó miatt minden összecsapás hatványozottan fontos, ha szeretnénk odaérni a felsőházba. A Kaposvári VK II ellen is úgy szállunk a vízbe, hogy csak a győzelem az elfogadható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában