A négy város csapatai már negyvenedszer találkoznak

2019.07.25. 09:25

Jubileum a lenti futballpályán

A hétvégén rendezik meg a Lenti TE sportpályáján a 40. Négy Város Labdarúgó Tornáját.

Korosa Titanilla

A sporteseményről előzetesen Horváth László polgármester tájékoztatott.

– Lenti, Celldömölk, Körmend és Barcs 1979-ben kapott városi rangot, és e települések labdarúgócsapatai azóta minden évben találkoztak a négy város tornája keretében, minden alkalommal másik helyszínen – mondta. – Idén a jubileumi, 40. torna házigazdája Lenti. A rendezvény a sportbarátságok elmélyítése mellett jó felkészülési lehetőség a bajnokságokra.

Szombaton az első mérkőzés 16.30-kor kezdődik, és ezen a somogyi II. osztályban szereplő Barcs, valamint a Vas megyei élvonalban érdekelt Körmend csap össze. Az ünnepélyes megnyitó 18.10 órakor kezdődik, majd 18.30-tól két megyei I-es csapat, a Lenti TE és a vasi Celldömölk mérkőzik. A két vesztes vasárnap a 3. helyért 14.30-kor játszik, a döntő 16.15-kor kezdődik.

– Meghívtuk a tornára azokat a labdarúgókat is, akik a Lenti színeiben az első tornán részt vettek – folytatta a polgármester. – És szombaton bemutatjuk az elmúlt 40 év viadalait összefoglaló kiadványt is, ami Barcson készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában