Sport

2016.04.15. 14:20

Jöhet a felszabadult futball

Andráshida - Vidám arcokat látni mostanában Andráshidán, hiszen az NB III Nyugati-csoportban szereplő Tarr Andráshida nagyon stabilan szerepelt az osztályban. Vasárnap 11 órától az MTK Budapest II csapata lesz a vendég.

Kerkai Attila

Mint korábban már jeleztük, vasárnap matiné időpontban fogadja soros ellenfelét az Andráshida, hiszen szerették volna elkerülni az esti, ZTE FC-Sopron NB II-es találkozót. Dobos Sándor csapata pedig felszabadultan, minden tehet nélkül készülhet az újabb találkozójára. A Hida 40 ponttal a 6. helyen áll, nyolc mérkőzés óta veretlen, erre mondják: biztonságban van...

Pajor Imre (kékben) harcossága is jól jöhet vasárnap délelőtt
Fotó: Katona Tibor

- Örülünk is neki, de azt gondolom, hogy mi teremtettük meg ezt a helyzetet a magunk számára - állapította meg Dobos Sándor edző. - Felszabadultan játszhatunk, de azért szeretnénk a legtöbbet kihozni a soron következő találkozóból, de a bajnokságból is. Nehéz meccseink lesznek még, ahogy az MTK II elleni is annak ígérkezik. Vasárnapi ellenfelünk fiatalokból, köztük utánpótlás-válogatott labdarúgókból áll, s egy veszélyes csapat. Viszont mi is fel tudunk úgy állni, hogy felvegyük velük a harcot, így egy jó meccsre számítok, de persze kiélezettre is, melyen bármi megtörténhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!