Sport

2015.12.30. 16:19

Januárban tartja ünnepi közgyűlését a ZMKSZ

Hévíz - A Hévíz NB II-ben szereplő női kézilabda csapata az idei évben is szaloncukorral, csokoládéval ajándékozta meg a hévízi óvodák gyermekeit és dolgozóit, valamint a keszthelyi kórház gyermek osztályát.

Kerkai Attila

Az ajándékokat a csapatkapitánya Czigány Nóra adta át az érintetteknek. A jobbszélsőt választották egyébként meg Hévízen 2015. legjobb játékosának is, aki a 4. helyen áll az NB II góllövő versenyében. A juniorok között - ahol az utóbbi öt évben 4-szer hévízi játékos nyert - a góllövőlistát Borsi Fanni vezeti fölényesen, Lakatos Ramóna az 5. helyen áll. Borsi a hévíziek átlövője 93-szor volt eredményes a 10 forduló alatt.

Az elmúlt héten tartották a Zala Megyei Kézilabda Szövetség évadzáró értekezletét, ahol Varga Sándor elnök bejelentette, hogy 2016. január 22-én kerül sor az ünnepi közgyűlésre, Zalaszentgróton, ahol jutalmazva lesznek a sportágért legtöbbet tett megyei szakvezetők. 2014-ben néhai Pintér István, Pécsi Zsolt és Tamás részesült elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!