Sport

2015.12.09. 16:30

Izgalmas helyosztók a Sporttigris Kupán, a Sasi Benz ünnepelt

Lenti - Nagy mezőny és remek mérkőzések jellemezték a határ menti városban rendezett VIII. Sporttigris Kupa teremlabdarúgó-tornát, amely két napon át tartott.

Kerkai Attila

Összesen 22 együttes vágott neki a küzdelmeknek, előbb természetesen a csoportmeccseknek, hogy aztán a középdöntőkkel, majd az egyenes kieséses szakasszal folytatódjanak a küzdelmek. A térségből, és Zala megye több pontjáról érkezett csapatok izgalmas meccseket vívtak egymással. A döntőbe végül a lenti Sasi Benz csapata jutott, amely a zalabaksai Czupi Csárdával találkozott és a lentiek 2-1-re győztek. A harmadik helyért lejátszott találkozón az N. Olajbányász és a csesztregi Csizmáskandúrok csatája 2-2-es döntetlent hozott, büntetőkkel a kanizsaiak nyertek.

A döntő két résztvevője együtt is ünnepelt a végén: feketében a győztes Sasi Benz tagjai

A végeredmény: 1. Sasi-Benz Bt., 2. Czupi Csárda, 3. N. Olajbányász, 4. Csizmáskandúrok. Különdíjakat is átadtak, s nem is kis számban. Íme. Gólkirály: Polareczki Roland (Czupi Csárda, 9 gól) Legjobb mezőnyjátékos: Kasza Krisztián (Czupi Csárda) Legjobb kapus: Szakmeiszter Ádám (N. Olajbányász). Horváth Gergő-emlékdíj: Horváth Péter (Sasi-Benz). Horváth István-emlékdíj: Papp László (Sasi-Benz) A torna legjobb 18 év alatti játékosa: Zsirai Péter (N. Olajbányász).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!