a Gyógyfürdő térről a kilátóig

2019.06.22. 07:00

Időfutammal kezdődött a Tour de Zalakaros

A Tour de Zalakaros pénteki nyitónapján az indulókat alaposan megizzasztották, hiszen magas emelkedőkkel tarkított szakaszon kellett a Gyógyfürdő térről a kilátóig 3 kilométert tekerniük.

Benedek Bálint

Rajtra készen. A zalavári Hosszú Dánielnek Gayer Tamás szervező segített a kerékpár tartásában

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Benedek Bálint

Az úgynevezett kilátó-időfutammal kezdődött a vasárnapig tartó versenysorozat, mely számos meglepetést tartogat még a résztvevőknek, illetve a közönségnek is. Mint azt a főszervező, Jankovics Ferenc elárulta: a mai napon 11 órakor indul a Szabadics Ride Company Challenge céges hobbiviadal, 33 kilométeres szakaszon. Az ötfős csapatoknak komoly koncentrációra van szükségük ahhoz, hogy teljesítsék a távot, hiszen jól szervezetten, együtt lehet célba érkezni.

Rajtra készen. A zalavári Hosszú Dánielnek Gayer Tamás szervező segített a kerékpár tartásában
Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

– Ezután számos gyermekfutamon népszerűsítjük a kerékpározást – folytatta. – Vasárnap szintén érdemes eljönni, hiszen a 137 kilométeres Bike Style maraton vendégeként 10 órától Szabó Győző színművész szórakoztatja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában