Sport

2015.06.19. 09:28

Hévízen Lendvai Miklóssal cél az NB III!

Pénteken sajtótájékoztatót tartottak Hévízen, amely a hévízi labdarúgásban bekövetkező változásokról volt hivatott beszámolni.

Kerkai Attila

Papp Gábor, Hévíz város polgármestere elöljáróban elmondta, véleménye szerint példaértékű az a munka, ami a labdarúgó szakosztálynál zajlik  Hévízen. Megvannak a céljaik, és ehhez változásokra is szükség van.

Damina László, a Hévíz SK labdarúgó-szakosztály vezetője röviden értékelte az elmúlt szezont, majd személyi változásokról is beszámolt. Koller Zoltán a megyei bajnokságban ezüstérmet szerzett csapat vezetőedzőjének lejár a szerződése, melyet nem hosszabbítottak meg. Egyúttal bejelentette, hogy a jövőben Lendvai Miklós látja el a vezetőedzői teendőket,  a Hévíz célja egyértelműen a megyei bajnokság megnyerése és az NB III-ba történő feljutás. Damina László szerint ehhez Lendvai Miklós a legjobb választás, aki az NB II-es ZTE FC-től érkezik most.

Lendvai Miklós elmondta, örül, hogy létrejött ez a megállapodás, hiszen nagyon ambiciózus személyek vannak a hévízi labdarúgásban és van koncepció és ez  közel áll hozzá is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!