ZTE NKK

2018.10.23. 17:52

Hegedüs-Őri kerettag, szerdán a PINKK érkezik

A ZTE NKK játékosa, Hegedüs-Őri Györgyi is helyet kapott a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készülő női kosárlabda-válogatottban. A ZTE NKK szerdán (17.00) hazai pályán fogadja a PINKK Pécs 424 csapatát.

ZH

Hegedüs-Őri Györgyi is készül- Látogasson el weboldalunkra! het a közelgő sorsdöntő Eb selejtezőkre Fotó: Katona/Zalai Hírlap

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint Székely Norbert szakvezető 15 fős keretet jelölt ki a két novemberi mérkőzésre, amelyeken szerepet kaphat a 2016 decemberében honosított amerikai irányító, a Sopron Basket játékosa, Yvonne Turner is. S ugyancsak kerettag a ZTE NKK kosarasa, Hegedüs-Őri Györgyi is, akinek a kiegyensúlyozott teljesítménye nem kerülte el a szakvezetés figyelmét. A nemzeti együttes előbb 17-én Albánia vendége lesz Tiranában, majd négy nappal később Oroszország ellen lép parkettre Jekatyerinburgban. A magyarok, ha Albániában nyernek, akkor minden bizonnyal kijutnak a 2019-es, szerb–lett közös rendezésű kontinensviadalra.

Hegedüs-Őri Györgyi is készül- Látogasson el weboldalunkra!
het a közelgő sorsdöntő Eb selejtezőkre Fotó: Katona/Zalai Hírlap

A ZTE NKK csapatára pedig szerdán újabb feladat vár, ugyanis a PINKK Pécsi 424 lesz a vendég 17 órától. A pécsiek eddig mindhárom mérkőzésüket elveszítették, míg a ZTE NKK mérlege eddig két-két győzelem, illetve vereség. Mindenképpen Gáspár Dávid csapata az össszecsapás esélyese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában