Sport

2015.10.13. 12:59

Hat arany minősítés, valamint egy különdíj az országos táncversenyen

Zalaegerszeg - A Pápán megrendezett Megaforce Dance Cup országos táncversenyen az egerszegi Albatrosz Tánc Sport Egyesület induló tagjai mind a hat koreográfiájukkal arany minősítést szereztek.

Kerkai Attila

És a zalai megyeszékhelyet képviselő Albatrosz nem csak versenyzői révén volt sikeres ezen a viadalon, megszerzett egy értékes különdíjat is. A legjobb koreográfusnak járó elismerést ugyanis az albatroszos produkciók eredetiségéért, illetve ötletességéért Háriné Molnár Ágnes, az egyesület művészeti vezetője és koreográfusa vehette át.

Az Albatrosz egyesület díjazottjai, balról Háriné Molnár Ágnes, Bangó Réka, Antolovics Máté, Németh Fanni, Németh Kata, Holes Alexandra, elöl Hári Anna, Varga Lara, Németh Lili. Fotó: a szerző

Az arany minősítést szerzett zalaegerszegi versenyzők és produkcióik. Gyermek korosztály, fantasy szóló kategória: Hári Anna (Átváltozás). Gyermek, dance show szóló: Varga Lara (A kis madár álma). Junior, dance show duó: Hári Anna, Németh Lili (Avatar). Felnőtt, művészi látványtánc csoport: Albatrosz Tánc sport Egyesület (Egyszer). Felnőtt, fantasy duó: Németh Fanni, Németh Kata (Elmélet). Senior, művészi látványtánc: Antolovics Máté, Háriné Molnár Ágnes (Csak).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!