Szlovénia csapatával mérkőztek

2019.03.05. 19:38

Győzelmet aratott a magyar U17-es női válogatott Kanizsán

A március végi Eb elitkörös selejtezőjére készülő Magyar­or­szág U17-es női válogatott együttese Szlovénia hasonló korcsoportos csapatával mérkőzött az Olajbányász-stadionban, és nyertek Schumi Dorottya szövetségi edző tanítványai.

Kühne László

Nagy Fanni, az első magyar gól szerzője Fotó: a szerző

Magyarország–Szlovénia 2-1 (2-1)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Sipos K.

Magyarország: Halla – Buzás, Pápai, Sain, Plóner – Róth – Czellér (Zsédely), Papp L., Nagy F. (Savanya), Stefán (Gaál R.) – Nagy V. (Palakovics). Szövetségi edző: Schumi Dorottya.

Nagy Fanni, az első magyar gól szerzője Fotó: a szerző

A magyar női U17-es utánpótlás válogatott már az Európa-bajnokságra selejtező elitkör jegyében játssza felkészülési mérkőzéseit, aminek március végén Telki ad otthont. A kanizsai találkozón Nagy Fanni szerzett vezetést, ezt duplázta meg a csapatkapitány Papp Luca. A biztos előny tudatában kissé váratlan volt, hogy Szlovénia a szünet előtt szépített. A második játékrészben is láthattunk több szép megoldást, de az eredmény már nem változott. A visszavágóra csütörtökön, Szlovéniában kerülhet sor.

Gólszerzők: Nagy F. (9.), Papp L. (42.), ill. Suhoversnik (45.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában