Sport

2015.11.07. 16:09

Gyenesdiási tehetségek a válogatottban

A gyenesdiási Nyugat – Balatoni Regionális Sportcentrum Egyesület Röplabdaközpont újabb tagja ölthette magára a címeres mezt és Sebestyén Flóra már nem az első, aki a gyenesiek között, aki bemutatkozott a válogatottban.

Kerkai Attila

A tavalyi évben Sebestyén Flóra már „bezsebelt” egy elismerést, hiszen a strandröplabda utánpótlás női játékosa címet nyerte el. A gyenesdiási Sebestyén Flóra aztán a múlt héten teremben is bemutatkozott az U15 röplabda válogatott tagjakén és a Kecskeméten megrendezett edzőmérkőzésen Szlovákia csapata ellen lépett pályára. Az egyhetes edzőtábor során a kiválasztott szűk keret mérte összes tudását a szlovákokkal és az ötszettes csatában – hiszen a hangsúly elsősorban a gyakorlás volt – a magyarok 4:1 arányban bizonyultak jobbnak.

Sebestyén Flóra címeres mezben is bemutatkozhatott már

Sebestyén Flóra pedig a gyenesdiási egyesület immár harmadik olyan játékosa, aki a nemzeti korosztályos válogatott keret biztos tagja. A tavalyi évben Héri Sára az U18-ok között a Pulán megrendezett nemzetközi kupán bizonyított teremben, és Tóth-Lakics Petra a brno-i nemzetközi strandröplabda versenyen képviselte hazánkat.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!