Sport

2017.07.05. 16:16

Gébárton is elkezdődött - A strandröplabdázók nyári sorozata július 15-én folytatódik

ZALAEGERSZEG Július első hétvégéjén a Gébárti-tó strandján lévő strandröplabda pályákon is elindult a nyári szezon. A Városi Szabadidősport Szövetség Röplabda Bizottságának szervezésében férfi és vegyes párosok léptek homokra szombaton ideális röplabdás időben.

Kerkai Attila

Mindkét kategóriában körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a párosok a minél jobb helyezések eléréséért. Férfi és vegyes párosban is veretlenül lettek elsők a végső győztesek.

A férfi kategória végeredménye: 1. Balázs Erik - Kaj András, 2. Csóka Tamás - Lakatos Béla, 3. Pintér Szilárd - Rákosi Kristóf, 4 Gerencsér Péter - Pais László.

A verseny egyik résztvevőjének, Balázs Eriknek ez a mentése tényleg látványosra sikerült Fotó: Pezzetta Umberto

A vegyes páros kategória helyezései: 1. Molnárné Czigány Judit - Pais László, 2. Pintérné Csillag Ildikó - Pintér Szilárd, 3. Gazdag-Czinder Anikó - Rákosi Kristóf, 4. Kristály Krisztina - Kaj András, 5. Csókáné Németh Anikó - Csóka Tamás, 6. Pálfi Zsanett - Balázs Erik, 7. Dabronaki-Fölnagy Eszter - Gerencsér Péter.

Legközelebb július 15-én lesz férfi és vegyes párosok számára forduló a Gébárti tó strandján lévő pályákon, amelyre már most várják a szervezők a nevezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!