Sport

2017.02.23. 16:40

Fontos meccset nyert meg a KVSE

Nagykanizsa - A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es bajnokságban szereplő kosárlabda-csapata igazi helyosztó rangadóra készülhetett a BKG DSE ellen, igaz, ennek felvezetéseként volt még egy tavalyról pótolt ELTE-BEAC Újbuda elleni meccsük is.

Kühne László

ELTE-BEAC Újbuda - Kanizsai Vadmacskák SE 101-66 (39-23, 19-21, 22-10, 21-12)

Budapest, 50 néző. Jv.: Bátovszky, Czupi M.

Kanizsa: Fekete Cs. (9/3), Fuisz (27/6), Hegyi (9/3), Zsámár (8), Bánhegyi (9). Csere: Gutai (2), Kovács R. (2), Kötő, Scheiber, Szőlős, Sánta, Baa. Edző: Gábor Erzsébet.

A találkozó 3. percében még a kanizsaiak vezettek 9-6-ra, onnantól aztán fokozatosan érvényesült egyetemi csapat nagyobb játék tudása, gyorsasága, lendülete.

Hegyi Vivien is pontokkal járult hozzá a BKG elleni sikerhez Fotó: Szakony Attila

Kanizsai Vadmacskák SE - BKG DSE 56-49 (15-8, 14-12, 14-16, 13-13)

Nagykanizsa, 60 néző.

Kanizsa: Fekete (12), Fuisz (19), Hegyi (5/3), Zsámár (12), Bánhegyi (8). Csere: Gutai, Kötő, Kovács R., Baa. Edző: Gábor Erzsébet.

Vendégvezetés után Fuisz Viktória és Fekete Csilla pontjaival már a hazaiaknál volt az előny, majd Bánhegyi Beatrix is bekapcsolódott a pontgyártásba. A második tíz percben Zsámár Lili és Fuisz folytatta a hazai pontgyártást. Nagyszünet után is koncentráltan játszottak a vendéglátók, agresszív védekezésük jól működött, növelték is tovább előnyüket, amiből aztán a szentmiklósiak idővel faragni tudtak. A záró játékrész feléig tartotta is kilenc pontos előnyét a KVSE, aztán a BKG DSE feljött négyre. A találkozó végjátékában Fuisz és Fekete büntetőivel megtartotta előnyét a Vadmacskák SE és elmondhatja magáról, hogy ebben az idényben kétszer vágott vissza a múlt szezonbeli két vereségért. A Kanizsai Vadmacskák SE pénteken 18.30 órától ismét hazai pályán, a PINKK SE-vel találkoznak a Cserháti csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!