Sport

2011.05.28. 05:49

Fallabda: az élvonalért játszhat a ZEUS SE

A fallabda csapatbajnokságokban is eljött a rájátszás ideje. A másodosztályban a megyeszékhelyi ZEUS SE - túlteljesítve célkitűzését - bronzérmet szerzett.

Kerkai Attila

A ZEUS eredetileg csak meg szeretett volna kapaszkodni a II. osztályban, aztán menet közben éremszerzésre módosították a tervet. Az egerszegiek ennek megfelelően bejutottak a rájátszásba és a budapesti Griff Squash Clubban, Dara Norbert, Kasza Péter, Németh Balázs, Balázs Erik (játékos-edző) összeállításban, drámai csata után bronzérmet szereztek. Mindössze egyetlen labdamenet döntött az érem sorsáról a Second Wing Head elleni, 2:2-vel zárult találkozón: döntetlen esetén a szabályok szerint az 1-es pálya mérkőzése jelöli ki a győztest. A ZEUS SE ezzel kivívta a jogot, hogy osztályozót vívjon az élvonalba kerülésért. A mérkőzés időpontját és helyszínét később jelölik ki, az ellenfél a PSA Griff SE II. lesz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!