Sport

2016.08.14. 19:55

Ezúttal nem sikerült a pontszerzés a zalai csapatoknak

Felcsút/Győr - A labdarúgó NB III Nyugati-csoport 2. fordulójában pont nélkül maradtak a zalai csapatok.

Kerkai Attila

ETO FC Győr-Tarr Andráshida 2-0 (1-0)

Győr, ETO Park, 1000 néző. Jv.: Pillók.

Andráshida: Horváth M. - Horváth T., Kalamár, Baráth, Pesti - Horváth Dániel (Horváth Dávid), Marsai - Szegleti, Bíró, Tóth L. (Kovács L.) - Vittman (Derencz Z.). Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Szabó L., Kulcsár.

Az NB III Nyugati-csoportjának egyértelmű favoritja otthonában folytatta szereplését az Andráshida együttese. Némi puhatolózás után a 10. percben vezetést szerzett az ETO, s később is többet kezdeményezett, de a mezőnyben az Andráshida is jól futballozott. A zalaiaknál több játékos is hiányzott, így a védelemből Török és Balla, a házigazda pedig egy kapufával jelezte, hogy további gólokra tör. A második félidőben főleg a széleket játszotta meg jól a győri együttes, és Kulcsár növelte az előny úgy, hogy a labda közben megpattant. Az Andráshida mindent megtett, de egy erősebb keretű ellenfél otthonában most a tisztes vereségre futotta erejéből.

Dobos Sándor: Kikapni senki sem szeret, de ha a két klub lehetőségeit nézem, akkor óriási a különbség a Győr javára. Kikapni az ETO otthonában nem szégyen.

A győri Bata Csongor készül beadni Szegleti Gergely mellett
Fotó: etofc.hu

Puskás Akadémia II-Hévíz SK 2-1 (0-0)

Felcsút, 200 néző. Jv.: Tamási P.

Hévíz: Jánosa - Bollam Major, Tóth B., Rácz - Szántó, Szi P., Kovács Gy. - Polareczki, Pálfi, Nedelkó. Vezetőedző: Székely Tibor.

Gólszerzők: Suscsák, Kovács T., ill. Pálfi.

A déli órákban rendezett mérkőzésen a hőség is alaposan próbára tette a csapatok erejét. A Hévíz végig egyenrangú ellenfele volt a fiatalokból, akadémistákból álló csapatnak. Az első félidőben nem esett gól, majd a Puskás II jutott előnyhöz, de két perc múlva Kovács Gy. elfutása és centerezése után Pálfi egyenlített. Végül egy távoli bomba döntött a hajrában, amit a hazaiak szereztek.

Székely Tibor: Megemelem a kalapomat a két csapat játékosai előtt, hogy 36 fokban is nagy munkát végeztek. Büszke vagyok csapatomra, mert játékosaim betartották a taktikát. Ez egy vállalható vereség, kritikai megjegyzést csak arra tehetek, hogy a helyzeteinket jobb százalékban kellene kihasználni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!