Sport

2017.04.05. 18:45

Emelt fővel zárták az alapszakaszt a Kanizsai Vadmacskák

Az amatőr női kosárlabda NB I Nyugati-csoportjának második helyezett együttese, az ELTE-BEAC Újbuda ellen zárta alapszakaszbeli szereplését a Kanizsai Vadmacskák SE, s a kanizsaiak ugyan zárkóztak, de a fővárosiak nyertek.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE-ELTE-BEAC Újbuda 71-79 (13-25, 17-20,

23-13, 18-21)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Koncsek, Fleischmann.

Kanizsa: Fekete 13/3, Fuisz 32/6, Zsámár 14, Hegyi 3, Bánhegyi 5. Csere: Gutai 2, Szőlősi 2, Kötő, Sánta, Kovács R., Scheiber. Edző: Gábor Erzsébet.

A vendégek gyorsan döntésre akarták vinni a dolgot, így az első tíz percben már tekintélyes előnyt szereztek, a második játékrészben azonban a hazaiak rendezték soraikat. A harmadik felvonásban a Vadmacskák csökkentette hátrányát, jobb százalékkal is dobtak Gábor Erzsébet tanítványai, mint a vendégek. Az utolsó etapban is nagy volt a küzdelem, a fővárosiak, akik viszont a büntetőket dobták jobban, igyekeztek a vendéglátókat nem közelebb engedni és végül meg is nyerték a meccset.

A Kanizsai Vadmacskák SE ezzel a Nyugati-csoport ötödik helyén végzett, nem sokkal elmaradva a már negyedik Ajka együttesétől.

Jók: Fuisz, Zsámár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!