Sport

2015.11.18. 18:52

Csupa mosoly a női labdarúgók arcán

Körkép – A női labdarúgó NB II nyugati-csoportjában kapott gól nélkül győzött a két zalai csapat a 10. fordulóban.

Kühne László

ZTE FC–PVSK 7-0 (4-0)

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Dávid.

ZTE: Fülöp – Horváth (Lempeg), Kovács (Kiss), Harmath – Gángó, Lukács, Gerencsér (Király L.), Király R. – Gáspár, Szegedi, Kerkai. Edző: Kostorják Zsolt.

Gólszerzők: Gáspár (3), Lempeg (2), Király R. Kett (öngól).

Szegedi Anita a ZTE FC-ből
Fotó: Pezzetta Umberto

A szerény képességű vendégek ellen gyorsan eldöntötte a találkozót a ZTE, mely az első félidő felénél már három góllal vezetett. A pont nélkül utolsó vendégek alárendelt szerepet játszottak. A gólkülönbség sem volt közömbös a ZTE számára, hiszen hétgólos sikerrel a kék-fehérek a tabella élére léphettek. A lefújásig még ez is összejött.

Nagykanizsai TE 1866–Videoton FC 2-0 (0-0)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Halász.

NTE: Balassa Sz. – Szabó Zs., Szollár, Balassa D., Balassa A., Veres, Somogyi Zs., Takács D. (Kunics), Horváth E., Balogh E. (Hozlár; Vittman), Takács P. Vezetőedző: Benedek József.

A székesfehérvári csapat eddig mumusnak számított a kanizsaiak számára. Szünetig a Vidi kezében volt a meccs, de fordulás után szerkezetet váltott és feljavult az NTE. A zalaiak szabadrúgás után szereztek vezetést, majd a hajrában eldöntötték a meccset.

G.: Kunics (2). Kiállítva: Kántor (83.; Videoton).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!