Lábtoll-labda

2017.11.09. 19:22

Cserszegtomaji aranyérem az ob-n

SZEPETNEK A zalai településen rendezte meg a Magyar Lábtoll-labda Szövetség a 22. alkalommal kiírt gyermek országos bajnokságát, melyen 7 egyesület 70 versenyzője lépett parkettre. Megyénket cserszegtomaji, nagykanizsai és szepetneki egyesületek képviselték.

Kerkai Attila

A Cserszegtomaj gyermek ob-n győztes leány csapata Sillinger Zsanet és Takács Tamás edzővel

Az éremtáblázat győztese a Cserszegtomaji Sport Klub lett 2 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzéremmel. A cserszegiek üdvöskéje, Horváth Lili csapatban és egyéniben is a dobogó legfelső fokára állhatott. A fiatal összetételű leány csapat is remekül küzdött, ebben az esztendőben az egyéb versenyeken sem talált legyőzőre.

A gyermek országos bajnokság zalai vonatkozású eredményei. Fiú csapat: 2. Szepetnek (Hohl Bálint, Kalányos Rajmund, Kocsis József, Soós András). Fiú egyéni: 2. Kocsis József (Szepetnek), 3. Fark Vencel (Cserszegtomaj). Leány csapat: 1. Cserszegtomaji SK (Belovári Panna, Horváth Lili, Lázár Petra, Pál Diána). Leány egyéni: 1. Horváth Lili (Cserszegtomaj), 2. Belovári Panna (Cserszegtomaj), 3. Lázár Petra (Cserszegtomaj).

A 22. serdülő országos bajnokságot Újszász városában rendezték, ahol megyénket csak cserszegtomaji lábtollazók képviselték. Az ob mezőnye látványos jeleneteket mutatott be a pályákon, ahol a fiúknál újszászi, míg a leányoknál pusztaszeri győzteseknek tapsolhatott a közönség. A Cserszegtomaji SK fiú versenyzői a dobogó alsó fokát foglalhatták el Fark Vencel, Koszorús Mirkó és Sándor Barnabás összeállításban. Egyéniben a 31 fős mezőnyben mindhárom fiú az első tízben végzett: Sándor Barnabás 3., Fark Vencel 5., míg Koszorús Mirkó a 9. helyen zárt. A lányoknál csapatban egy 4. és egy 5. hely jutott, de egyéniben hárman is beverekedték magukat az első tízbe. Horváth Lili szerepelt a legjobban, aki 5. lett, Gyalog Csenge a 7., Pál Diána a 10. helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában