Pontokért megy a ZTE

2018.12.14. 20:20

Csákvárról Egerszegre tart Bobál Gergely, aki visszatér

Zalaegerszeg A tervek szerint vasárnap, a 21. fordulóval zárul majd az év a labdarúgó NB II-ben. A listavezető ZTE FC játéknapon (17.00) Csákvárra látogat, az egerszegiek célja, hogy megőrizzék éllovasi pozíciójukat.

Kerkai Attila

Nemrég, a Cegléd ellen még tökéletes talajon játszhattak Popin (jobbra) és társai. Kérdés, holnap milyen pálya vár rájuk Fotó: PU/Zalai Hírlap

A ZTE FC a legutóbbi forduló után az élre állt, s egy ponttal előzi meg a Gyirmótot, hárommal pedig a Kaposvárt. Ahhoz, hogy Dobos Barna együttese megőrizze vezető pozícióját, a legbiztosabb, ha nyer, de a vezetőedző szerint is nagyon nehéz mérkőzés előtt állnak. Kihagyhatatlan tényező lehet az időjárás: kérdés, hogy milyen pálya fogadja majd a csapatokat vasárnap, például Csákváron is.

– Az időjárási előrejelzéseket mi is figyeljük, számolnunk kell ezzel, de a legfontosabb, hogy az utolsó meccs jön az évben, amit jól akarunk zárni – mondta el pénteken Dobos Barna. – Szeretnénk megkoronázni az idei teljesítményünket, de nem lesz egyszerű. A Csákvár ott van közvetlenül az élboly mögött, nekünk az lesz a legfontosabb, hogy azt a minőséget hozzuk, mint a Siófok ellen. Akkor lesznek helyzeteink és azokból lehet eredményesnek lenni. Pontokat akarunk szerezni, ez a legfontosabb.

Pénteken a Csákvár honlapján Szijjártó István, a hazaiak vezetőedzője azt nyilatkozta: Bobál Gergely bejelentette, hogy a téli átigazolási időszakban távozik, miután mindenben megegyezett a Zalaegerszeggel. A ZTE FC korábbi támadója biztos, hogy nem játszik az egerszegiek ellen.

Nemrég, a Cegléd ellen még tökéletes talajon játszhattak Popin (jobbra) és társai. Kérdés, holnap milyen pálya vár rájuk Fotó: PU/Zalai Hírlap

A ZTE FC klubigazgatóját, Sallói Istvánt kérdeztük az ügyben, aki annyit mondott, hogy egyelőre nem kommentálják a hírt. Ettől függetlenül – ha már így elhangzott a Csákvár vezetőedzőjétől – szinte biztosan visszatér Egerszegre Bobál Gergely, akit már tavaly is szeretett volna a klub „hazahozni”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában