Sport

2015.10.28. 09:10

Bravúros ZTE FC-Angels győzelem idegenben

Zalaegerszeg – A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában idegenben aratott bravúros győzelmet a ZTE FC-Angels együttese. Az NTE 1866 szabadnapos volt.

Videoton–ZTE FC Angels 1-3 ( 0-3)

Székesfehérvár, 100 néző. Jv.: Rózsa.

ZTE FC: Fülöp – Szalai, Kovács, Harmath – Horváth K. (Bogdán), Lukács (Gángó), Király Gerencsér – Gáspár, Szegedi (Lempeg), Kerkai. Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai gólszerzők: Szegedi (2), Kerkai.

Király Ramóna (kékben) a mezőny legjobbja volt. Fotó: Pezzetta Umberto

A hazai pályán mindenkire veszélyes Videoton ellen nagyszerűen kezdett a zalai csapat, hiszen három perc után már vezetett. A megszerzett előny további lendületet adott a ZTE-nek, s az első fél óra végén már két góllal vezettek, amelyet négy perc múlva újabb találat követett. Az első félidőben mindenben a ZTE akarata érvényesült a pályán. Szünet után gyorsan szépítettek a vendéglátók, de a zalaiakat nem zavarta meg a bekapott gól. A csapat elbírta azt is, hogy Szalai kiállítása miatt az utolsó negyed órát emberhátrányban játszotta. Kostorják Zsolt szerint a lányok maradéktalanul betartották a taktikai utasításokat, és minden csapatrészben akadt egy-egy kiváló teljesítmény, ami bravúros győzelmet eredményezett. A ZTE csapata sikerével feljött a második helyre. A másik zalai együttes, az NTE szabadnapos volt. Jók: Király (a mezőny legjobbja) és a teljes csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!