Sport

2017.04.10. 18:45

Az Öntöde-ZEUS SE megőrizte az élvonalbeli tagságát

Zalaegerszeg - A fallabdázók (squash) csapatbajnoki küzdelmei véget értek, és az Öntöde-ZEUS női és a férfi első osztályú csapatai Budapesten, a másodosztályú alakulat Nyíregyházán vívta sorsdöntő mérkőzéseit.

Kerkai Attila

A zalaegerszegi-szombathelyi szerveződésű Öntöde-ZEUS együttesei teljesítették a bajnokság előtti célkitűzéseket. A női csapat a 4. helyen, a férfiak pedig 7. helyezettként zárták a küzdelmeket. Így a ZEUS SE-nek fennállásának történetében először sikerült megvédenie az élvonalbeli tagságát. A csapatok és az eredmények (zárójelben a győztesek).

Az I. osztályú együttes (Nagy Simon, Balázs Erik, Rózsa Bálint, Szederkényi Dániel, Somi Attila) eredményei: Öntöde-ZEUS-Marostő 4:0 (Nagy, Balázs, Somi, Rózsa), Öntöde-ZEUS-Platán SE 4:0 (Nagy, Rózsa, Somi, Szederkényi), Öntöde-ZEUS-Etalon 1:3 (Szederkényi).

Az Öntöde-ZEUS SE élvonalbeli tagságát megőrző csapata Fotó: ZEUS SE

A II. osztályú csapat (Reider Tamás, Németh Gábor, Fitos Krisztián, Szerencsés József) eredményei: Öntöde-ZEUS SE-MAFC Evopro 2:2 (Reider, Németh), Öntöde-ZEUS SE-Griff II 4:0 (Reider, Németh, Fitos, Szerencsés), Öntöde-ZEUS SE- Gekko 0:4.

A női csapat (Róth Eszter, Nagy Sára, Feith Manuéla) eredményei: Öntöde-ZEUS- Top Challenge 0:3, Öntöde-ZEUS-Go Ahead 0:3, Öntöde-ZEUS-Vidux-Tisza SE 0:3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!