Veretlenül az első helyen

2018.09.06. 18:16

Az NB III-ban folytatják a zalakomári asztaliteniszezők

Véget ért a Donic Zala megye 2017/2018. asztaliteniszcsapatbajnoksága, amelyen 13 csapat indult. A bajnoki címet veretlenül a Zalakomár szerezte meg a sokszoros bajnok Zalakaros előtt.

Benedek Bálint

A bajnokcsapat (balról): Tóth István, Lukács Zsolt, Kahotek Kristóf, Kövesi József és Novotny Gábor. A képről hiányzik Tóth Dániel és Tóth Balázs Fotó: a szerző

A mezőny nagyon erős volt, az első fele nyugodt szívvel indulhatott volna akár az NB III-ban is. A 3. helyre került a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár II. Az élcsoporthoz tartozott a 4. zalaegerszegi Zalavíz II., az 5. Gyenesdiás II. és a 6. Hévíz IV. is.

A bajnokcsapat (balról): Tóth István, Lukács Zsolt, Kahotek Kristóf, Kövesi József és Novotny Gábor. A képről hiányzik Tóth Dániel és Tóth Balázs Fotó: a szerző

A pontvadászat elején Kahotek Kristóf érkezett a zalakomári együtteshez, akivel kiegészülve a bajnokság megnyerése szinte kötelező volt a csapat számára. A gárda a papírformát hozva, könnyedén nyerte is az összes mérkőzést. Lukács Zsolt 80 meccsből 79 győzelemmel lett a legeredményesebb játékos. A új szezonban már az NB III-ban folytatja a különítmény. A Lukács Zsolt, Kahotek Kristóf, Novotny Gábor, Tóth István, Tóth Dániel és Tóth Balázs alkotta legénység célja a dobogó.

A megyei bajnokság utolsó két fordulójának érdekesebb eredményei: Kanizsa Sörgyár III.–Zalakomár 0:18. Győztek: Kahotek 4, Novotny 4, Tóth B. 4, Tóth I. 4, és a Kahotek–Tóth B., Novotny–Tóth I. párosok. Hévíz III.–Kanizsa Sörgyár IV. 12:6. Győztek: Sümegi 4, Serletics 3, dr. Hegedűs 2, Hóti 2, dr. Hegedűs–Serletics, illeve Hadi 3, Lenkovics 1, Gelencsér 1, Hadi–Lenkovics. Zalakaros–Zalavíz II. 14:4. Győztek: Takács 4, Kovács A. 4, Halász 3, Anda 1, Takács– Anda, Halász–Kovács, ill. Bohár 2, Barabás 1, Penczák 1. Kanizsa Sörgyár II.–Rédics 13:5. Győztek: Varga Zs. 4, Gyöngyösi 3, Kozári 2, Köteles 2, Varga–Kozári, Köteles– Gyöngyösi, illetve Rákos 2, Gross 2, dr. Batháry 1. Zalakaros– Kanizsa Sörgyár IV. 16:2. Győztek: Adorján 4, Zsiga 4, Kocsis 3, Nagy Z. 3, Adorján– Kocsis, Zsiga–Nagy, ill. Hadi 1, Pataki 1. Zalavíz III.–Zalakomár 0:18. Győztek: Kahotek 4, Novotny 4, Kövesi 4, Tóth I. 4, Novotny–Kövesi, Tóth–Kahotek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában