Harmadik helyen az újonc

2019.07.19. 18:09

Az NB III-as dobogó volt a zalakomári pingpongosok célja

Az asztalitenisz NB III-ban kiváló teljesítménnyel a 3. helyet szerezte meg a pontvadászat újonca, a Zalakomár együttese.

Benedek Bálint

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Benedek Bálint

A megyei bajnokságban aratott győzelmét követően a 2018/19-es bajnoki évadban már az NB III-ban szerepelt a Kahotek Kristóf, Lukács Zsolt, Novotny Gábor, Kövesi József, Tóth Dániel és Tóth István alkotta csapat. A harmadik vonalbeli szezont a gárda a tíz együttest tömörítő Dél-dunántúli csoportban kezdte. Az erőviszonyokat ismerve az újonc célkitűzése a dobogós hely megszerzése volt. A mezőnyből a Beremend kiemelkedett, mögötte négy csapat vívott szoros csatát.

A csapat tagjai: Tóth István, Kahotek Kristóf, Novotny Gábor, Kövesi József és Lukács Zsolt. A képről hiányzik: Tóth Dániel Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Tóth István csapatvezető elmondta: a 18 mérkőzésükből mindössze négyszer kaptak ki, de a bajnok Beremend és a 2. helyezett Baja játékosaival részükről érdemben csak Kahotek tudta felvenni a harcot. A következő szezonra viszont elveszítették legjobb játékosukat, hiszen Kahotek ebben az osztályban, de az EVO ASE Zalaegerszegben folytatja.

Az NB III-ban Zala megyéből szerepelt még a Hévíz II. utánpótlás csapata, mely a 8. helyen végezve bennmaradt a harmadik vonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában