Sport

2016.12.01. 16:15

Aranyérmes a Zemplén SE női csapata

Nagykanizsa - A lábtoll-labdázók felnőtt országos bajnokságán Újszászon a kanizsai Zemplén SE sportolói egy arany-, továbbá két ezüst- és három bronzérmet szereztek.

Kerkai Attila

Az újszászi eseményen tulajdonképpen mind a 11 zemplénes induló nyakába érem került, hiszen az egyéniben a dobogóról lemaradtak a csapatversenyekben vigasztalódhattak éremmel. Sőt, a Zemplén SE női együttese Kunics Réka vezetésével a dobogó legfelső fokára állhatott. Kunics Réka az egyéniben esélyesként indult, de kiújult egy régi sérülése, emiatt a nyolc közé kerülés kivívása után feladni kényszerült a további küzdelmeket. A férfiaknál a ZSE centercsapata a második, míg az ifi a harmadik lett. Egyéniben ugyanezt a helyezést ismételték meg, Farkas Balázs ezüst, Lukács Benedek és Horváth Gergő bronzérmet szerzett. A cserszegtomajiak legjobbja Udvari Boglárka harmadik lett.

A ZSE női bajnokságot nyert együttese, balról Morvai Noémi, Kunics Réka és Vlasics Dalma a kupáikkal és érmeikkel

A zalai lábtollasok december 3-án, Szepetneken zárják az évet a Királyi Pál Kupán.

Zalai eredmények az ob-n. Női csapat: 1. Zemplén SE (Kunics Réka, Morvai Noémi, Vlasics Dalma). Női egyéni: 3. Udvari Boglárka (Cserszegtomaj), 5. Morvai Noémi, 6. Vlasics Dalma, 8. Kunics Réka. Férfi csapat: 2. Zemplén SE (Farkas Balázs, Huszár Emil, Lukács Benedek, Lukács Márton, Takács Endre), 3. Zemplén SE II. (Baranyai Benett, Horváth Gergő, Kunics Bence). Férfi egyéni: 2. Farkas Balázs, 3. Lukács Benedek, 3. Horváth Gergő.

(A külön nem jelöltek mind a ZSE versenyzői).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!