A kanizsai vízilabdázók az újabb hazai sikerrel csoportjukban az élen végeztek

2019.03.13. 20:34

Alapszakaszgyőztes a Kanizsa VSE csapata

A Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese egy fordulóval az alapszakasz zárulta előtt csoportjának elsője lett, miután legyőzte az FTC II legénységét.

Kühne László

Szilágyi Attila, a kanizsaiak játékosa is remekelt

Fotó: Szakony Attila

Kanizsa VSE – FTC Telekom II 12-5 (3-2, 4-1, 1-1, 4-1)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Jancsecz, ifj. Kuncz.

Kanizsa: Pelle – Vadovics 3, Salamon 1, Francsics, Dobay G. 2, Dobay P., Fodor 1. Csere: Varga D. (kapus), Hertzka, Szilágyi 3, Knézy, Mocsári 1, Horváth B., Balli 1. Edző: Ludányi Kadosa.

A Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-együttese a legutóbbi fordulóban biztossá tehette csoportjában alapszakaszbeli győzelmét. Ehhez arra volt szüksége, hogy FTC II gárdáját legyőzze. Nos, Ludányi Kadosa gárdája ennek szellemében igyekezett a találkozón, s ha az első negyedben még nem is húzott el túlzottan ellenlábasától (3-2), a másodiktól kezdve már nem volt kérdéses a győztes kiléte.

Szilágyi Attila, a kanizsaiak játékosa is remekelt Fotó: Szakony Attila

A mostani elsőség azért is egyedülálló tett, mert tavaly a második helyről kerültek be a felsőházi rájátszásba. Idén tehát e téren is előreléptek. A KVSE-re még egy meccs vár, március 23-án a BHSE-t fogadják Nagykanizsán. Majd azt követően már egy egészen más sorozatra kell, hogy koncentráljanak.

Jók: Vadovics, Szilágyi.

Ludányi Kadosa: „Az alapszakaszbeli győzelmünk szempontjából volt lényeges a meccs, melyet úgy vélem, gyakorlatilag simán be is húztunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában