Egy hét alatt két győzelem

2019.09.11. 19:12

A serdülő atléták csapatbajnokságán is születtek jó zalai eredmények

Az atlétikai  magyar serdülő csapatbajnokságon a Zalaszám-ZAC együttesében több jó egyéni eredmény született. Örömteli két fiatal atléta teljesítménye, akik dobogóra állhattak versenyszámukban.

Kerkai Attila

Csiszár Attila edző tanítványával, Röszler Dórával

Fotó: ZH

Már az első versenynap is jól kezdődött az egerszegiek számára, hiszen Kerkai Bence diszkoszvetésben (43,01 m), majd Schein Kata 300 m gáton (48,80 mp) két értékes 4. helyezéssel nyitott. Aztán ennél is jobban folytatódott minden, hiszen Bognár Szabolcs tanítványa, Csata Panna gerelyhajításban (42,54 m) megszerezte a bronzérmet, ugyanő súlylökésben még egy 8. helyezést is elért.

Csiszár Attila edző tanítványával, Röszler Dórával
Fotó: ZH
Csata Panna
Fotó: ZH

Másnap, az előző héten a serdülők korosztályában Szuper Liga-győzelmet elért Röszler Dóra 80 m gáton, nagyot küzdve, a lehető legkisebb különbséggel aranyérmet nyert. Csiszár Attila tanítványa izgalmas befutó után 12,05 mp-es idővel ért célba, így egy hét alatt két aranyérmet is nyert fő versenyszámában. Ágoston Zsombor egy 8. helyezéssel szerzett pontot 100 m gáton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában