NB III Nyugati csoport

2019.09.13. 18:49

A Nagykanizsa újra bízhat a pontszerzésben

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a múlt heti Nagykanizsa–Hévíz (2-1) zalai derbi után, ezúttal mindenki megy a maga útjára. A Nagykanizsa vasárnap (16.00) Mosonmagyaróváron szerepel, a Hévíz ugyanebben az időpontban a Fehérvár FC II. csapatát fogadja.

Kerkai Attila, Kühne László

A kanizsaiak egyik kulcsjátékosa, Vittman Ádám Fotó: GSZ

A harmadik helyezett kanizsaiak joggal lehetnek bizakodók, hiszen jó helyzetben vannak. Nem lehetetlen számukra Mosonmagyaróváron sem a pontszerzés, de még a győzelem sem a 10. helyezett otthonában. A Hévíz SK ugyanakkor a sereghajtó, amely például a Kanizsa elleni találkozón is jól játszott a mezőnyben, viszont hadilábon áll a góllövéssel. Hazai pályán most olyan csapatot fogadnak, amely hozzájuk hasonlóan jórészt fiatalokból áll, és a Fehérvár FC II. is a mezőny hátsó harmadában foglal helyet.

A megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában szombaton (16.00) a Szepetnek SE a Semjénháza SE legénységét fogadja, ezúttal a párosításra a szomszédvári rangadót használhatjuk. A szepetnekiek a táblázat hetedik helyén állnak, míg a Semjénháza tavalyi dobogós szerepléséhez mérten valóságos mélyrepülésben van: tizenharmadik helyen szerénykednek. Pikantériában így sem lesz hiány, mivel a nyáron két fontos korábbi semjénházai láncszem, Schuller Ferenc és Novák László is a szepetnekiekhez távozott, így jelen pillanatban több NB II-es futsalos szerepel a Domján László vezette házigazdáknál, mint a vendégségbe érkező Németh István legénységénél.

A kanizsaiak egyik kulcsjátékosa, Vittman Ádám Fotó: GSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában