Sport

2007.06.14. 02:26

A kupát is hazahozták

Nagykanizsa (bb) - A Kanizsa Box Klub vitrinje újabb serleggel gazdagodott, hiszen a serdü- lő, kadett, junior és felnőtt korosztály számá- ra rendezett V. Dombóvár Kupán számos győzelmet aratva a csapatok között is nyert.

Benedek Bálint

Az ország minden pontjáról 14 egyesület 96 indulója állt a kötelek közé, hogy a korosztályos bajnokságok előtt összemérjék tudásukat. Zala megyét egyedül a Kanizsa Box Klub 13 versenyzője képviselte. A serdülők között csak az 54 kg-os Bencze Ádám győzött, a kadett korosztályban váratlanul megsérült - az egyik ütés után kiugrott a válla - a 46 kg-os Nádori Tibornak, míg a 66 kg-os Bazsó Tamás is kikapott. Orsola Norbert folytatta menetelését, s 54 kg-ban egyhangú pontozással nyert, remekelt Tóth Dávid is 86 kg-ban. A 86 kg-ban ringbe lépő Bodnár Balázzsal pedig nem bírt ellenfele. A junior korcsoportban nagyszerű csatákat láthatott a közönség, hiszen 64 kg-ban Angyal Adrián, 69 kg-ban Korpics István és 75 kg-ban Vass Richárd is egyhangú pontozással végeztek az élen. A dél-zalaiaknak 2005-ben a magyar bajnokságon harmadik helyet szállító Lázár István, most 57 kg-ban tért vissza, s már az első menetben leléptette ellenfelét. Ezúttal is mindegyik korosztályból megválasztották a legtechnikásabb ökölvívót, Orsola Norbert a kadetteknél, míg Korpics István a junioroknál örülhetett. A Kanizsa Box Klub alakulata a csapatok viadalában is tarolt, s végzett a dobogó csúcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!