Hatodikként zártak csoportjukban

2019.05.22. 19:21

A Hévíz kézisei is befejezték

A női kézilabda NB II-ben is zárult a 2018-2019 évi bajnokság sorozata. Az utolsó fordulóban a zalai együttesek közül már csak a Hévíz SK volt a pályán, ugyanis az Észak-nyugati csoportban az Egerszegi KK egy héttel korábban már lejátszotta utolsó mérkőzését.

Iglódi Endre

Burghardt Lukrécia (szemben, a labdával) az utolsó találkozón is jól teljesített csapatában Fotó: Pezzetta/Zalai Hírlap

NB II nők, Dél-nyugati csoport:

Nemesvámos–Hévíz 33-26 (13-11)

Nemesvámos, 100 néző. Jv.: Czövek, Csorba.

Hévíz: Bán-Farkas – Czigány 4, Buzás 1, Burghardt L. 9, Berecz 7, Holczbauer 3, Horváth L. Csere: Molnár (kapus), Vágó1, Balogh

B., Penzer1. Edző: Baranyai Norbert

A nemesvámosi csarnokavató mérkőzésen egy rendkívül motivált, fiatal, gyors együttessel találta magát szembe a Hévíz. A 20. percig szervezetten játszottak Czigányék és vezettek néhány góllal. A félidő végére fordítottak a hazaiak, a szünet után pedig teljesen uralták a mérkőzést. A befejezés előtt szétesett a Hévíz védekezése és sorra kapták a gólokat, így megérdemelten nyert a hazai együttes.

Burghardt Lukrécia (szemben, a labdával) az utolsó találkozón is jól teljesített csapatában Fotó: Pezzetta/Zalai Hírlap

Ezzel a találkozóval a Hévíz SK is lezárta a bajnokságot, a Dél-nyugati csoportban a hatodik helyen végzett. Mint korábban beszámoltunk róla, az Észak-nyugati csoportban az Egerszegi KK a 10. helyen zárt.

Jók: Bán-Farkas, Burghardt L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában